De historie van ons bedrijf
Op 1 juni 1946 is J.C.S. van Orselen Sr. begonnen met het vervoer van vee. Na de watersnoodramp in 1953 is er overgeschakeld naar melkvervoer, in de nog bekende melkbussen.

Bekijk beeldpresentatie
In 1966 is er na toetreding van de oudste zoon P. van Orselen begonnen met het internationaal vervoer. In 1980 is ook de jongste zoon toegetreden. Deze zoon, J.C.S. van Orselen is samen met zijn vader en broer als zelfstandig ondernemer gaan rijden door geheel Europa. Op 65 jarige leeftijd heeft J.C.S. van Orselen Sr. het bedrijf verlaten en hebben zijn twee zonen het bedrijf overgenomen.

In 1990 is er een einde aan de samenwerking tussen de twee broers gekomen, en is het bedrijf Fa. J.C.S. van Orselen opgesplitst. P. van Orselen is als zelfstandig vervoerder bij J.C.S. van Orselen Transport verder gegaan.
J.C.S. van Orselen is samen met zijn vrouw een nieuwe transportonderneming begonnen die nu deel uit maakt van de B.V.'s onder de holding. De derde zoon J. van Orselen verzorgt het wagenpark, de gebouwen en het omliggende terrein.

De wagens van Orselen zijn behalve aan de gele kleur met rode streep ook te herkennen aan de ‘special paint’ gespoten ‘schildjes’ met daarop per auto verschillende Disney-figuren.